Полицията задържа руския опозиционен политик Алексей Навални при претърсване днес в

...
Полицията задържа руския опозиционен политик Алексей Навални при претърсване днес в
Коментари Харесай

Критикът на Путин Алексей Навални е бил арестуван за кратко

Полицията задържа съветския опозиционен политик Алексей Навални при претършуване през днешния ден в московския офис на организацията му " Фонд за битка с корупцията ", заяви в обществените медии неговата говорителка, представена от международни медии. 

" Алексей беше принудително арестуван и отведен. Той не оказа опозиция ", уточни в Twitter говорителката му Кира Ярмиш и добави, че обиските не престават. По-късно тя прецизирала, че след кратковременно задържане и претършуване на документите в офиса Навални е бил освободен.

Преди ареста си опозиционерът разгласява видеоклип, на който се вижда как разрушават вратата на фонда с бормашина и електрически трион.  " Нарочно са избрали днешния ден, понеже Алексей щеше да приказва в своя онлайн канал ", счита Ярмиш.

Преди ден се появи информация, че различен критик на Владимир Путин е пратен принудително на арктическа база. Става дума за Руслан Шавединов, началник на плана в антикорупционната фондация на Навални, който изчезна в понеделник, откакто управляващите са влезнали в неговия апартамент в Москва, а след това картата на мобилният му телефон е била деактивирана. Опонентите на Кремъл дефинираха инцидентКритикъа като похищение.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР